INDIVIDUEEL

Optimale samenwerking.
Sessies zijn volledig ingericht
op wat jij nodig hebt

Sessie van 60 minuten
+ gratis toegang YOUturn sessies

€ 89,-

EENMALIGE SESSIE

Een sessie aangepast op jou, met YOUturn oefeningen voor regulatie en integratie
Om daarna thuis toe te passen.

Sessie van 90 minuten
+ gratis toegang YOUturn sessies

€ 130,-

PROFESSIONEEL

Voor professionals die meer willen weten over mijn werkwijze en Trauma Informed Care.
Voor mentoring, individuele scholing of groepsvoorlichting. Neem contact op voor een offerte.
Of kijk eens bij de Trauma Informed trainingsmogelijkheden

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Mijn therapie wordt niet vergoed omdat ik niet via de DSM werk. Mijn tarieven zijn in vergelijking met andere therapeuten laag. Dit is een bewuste keuze omdat ik vind dat het voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar moet zijn. Dit kan er mede voor zorgen dat ik je wellicht niet gelijk een plek kan geven en je eerst op een wachtlijst komt, die ik probeer zo kort mogelijk te houden.

INDIVIDUELE SESSIES

Kan je je vinden in mijn werkwijze en visie en wil je individuele sessies volgen? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, dat is kosteloos en duurt ongeveer 20 minuten. Het doel hiervan is om te kijken of jij en ik klikken, of jij vertrouwen hebt in mijn aanpak en of ik kan je kan helpen. Want de relatie tussen jou en mij is de basis. We gaan in dit gesprek niet al diep in op je hulpvraag.

Na het kennismakingsgesprek besluit je of je verder wilt. Zo ja, dan plannen we de eerste sessie in die vooral bestaat uit het verder uitdiepen van je huidige omstandigheden en hulpvraag. Ik vraag je vooraf online een intakeformulier in te vullen.

De volgende sessies hebben een plan en een structuur maar jij bent en blijft altijd leidend. Het is hierdoor lastig in te schatten hoe lang de samenwerking zal duren, forceren werkt altijd averechts. Sommige onderdelen zullen heel snel gaan en andere hebben wellicht meer tijd nodig. Een sessie duurt normaal 60 minuten, maar soms kan dat teveel of juist te weinig zijn. Hoe we de frequentie en duur inrichten stemmen we af op wat we tegenkomen en voor jou het beste werkt.

MEDEDELINGEN EN VOORWAARDEN

Een aantal zaken is van belang ter overweging:

  • Ik werk vooral online via Zoom
  • Ik begeleid volwassenen vanaf 21 jaar
  • Bij een no-show bij een gratis kennismakingsgesprek, vervalt deze en is een nieuwe kennismaking een betaalde sessie
  • De betaling vindt plaats voor aanvang van de volgende afspraak
  • Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak kosteloos verzetten
  • Je kunt tot 48 uur van te voren je afspraak kosteloos annuleren
  • Mijn sessies zijn niet bedoeld om therapie door een psycholoog of psychotherapeut, of een medische behandeling van welke aard dan ook te vervangen. Persoonlijke ontwikkeling en de implementatie van adviezen is altijd de verantwoordelijkheid van de client.
  • Indien de client onder medische begeleiding staat, legt de client uitdrukkelijke toestemming voor om workshop, training, opleiding, coachtraject te mogen volgen.

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid
Cookiebeleid

Ik vind het zo bijzonder hoe het werkt

Hey Nikki,

Dankjewel, voor de sessie vanmiddag. Ik vind het zo bijzonder hoe het werkt. En ik ga het steeds een beetje mooier vinden.

Dankjewel dat je met mij mee loopt tot ik het zelf durf. Dat er eindelijk iemand is (jij dus) die begrijpt hoe het zit bij mij van binnen. En dat ik dat daardoor zelf ook steeds beter begrijp. Dat we ook gewoon af en toe een grapje kunnen maken tussendoor. We zijn ook net mensen…. 😉

Dat ik van je mag leren. Zo waardevol voor mij! Ik snap dat het je werk is, maar ik vind het toch heel bijzonder. 

Tot volgende week!

N te DH (vrouw, 35 jaar, NL)

TIPS

Caffeine en adrenaline

Caffeïne is een milde psychoactieve stof die de aanmaak van adrenaline stimuleert. Als je net opstaat maakt je lichaam automatisch adrenaline aan om je te activeren, om van slaapstand naar actieve stand te komen. [...]

  • Traumatherapie bij stress, depressie en burnout

Magnesium & Stress

Door orthomoleculair therapeut Tanja de Swart van www.justreflect.nl: Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 enzymatische reacties/processen in het lichaam. Daarnaast draagt magnesium de bijnaam “antistress mineraal”, maar waarom? Inmiddels [...]

  • meditatie en regulatie video

Meld je aan voor de YOUturn video sessies

Lees hier meer informatie over de YOUturn video sessies: op 2 vaste tijdstippen in de week en on demand. Met oefeningen en begeleiding bij regulatie, integratie en interoceptie. Bij spanning, stress, depressie, burn-out, trauma, [...]