INDIVIDUEEL

Optimale samenwerking.
Sessies zijn volledig ingericht
op wat jij nodig hebt

Sessie van 60 minuten

€ 89,- 

REGULATIESESSIE

Een sessie persoonlijke EFT / ‘tapping’ en ademtechnieken voor regulatie.
Om thuis toe te passen.
Sessie van 90 minuten

€ 135,- 

PROFESSIONEEL

Voor professionals die meer willen weten over mijn werkwijze en Trauma Informed Care.

Neem contact op voor een offerte

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Mijn therapie wordt niet vergoed omdat ik niet via de DSM werk. Mijn tarieven zijn in vergelijking met andere therapeuten laag. Dit is een bewuste keuze omdat ik vind dat het voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar moet zijn. Dit kan ervoor zorgen dat ik je wellicht niet gelijk een plek kan geven en je eerst op een wachtlijst komt, die ik probeer zo kort mogelijk te houden.

INDIVIDUELE SESSIES

Kan je je vinden in mijn werkwijze en visie en wil je individuele sessies volgen? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, dat is kosteloos en duurt ongeveer 20 minuten. Het doel hiervan is om te kijken of jij en ik klikken, of jij vertrouwen hebt in mijn aanpak en of ik kan je kan helpen. Want de relatie tussen jou en mij is de basis. We gaan in dit gesprek niet al diep in op je hulpvraag.

Na het kennismakingsgesprek besluit je of je verder wilt. Zo ja, dan plannen we de eerste sessie in die vooral bestaat uit het verder uitdiepen van je huidige omstandigheden en hulpvraag. Ik vraag je vooraf online een intakeformulier in te vullen.

De volgende sessies hebben een plan en een structuur maar jij bent en blijft altijd leidend. Het is hierdoor lastig in te schatten hoe lang de samenwerking zal duren, forceren werkt altijd averechts. Sommige onderdelen zullen heel snel gaan en andere hebben wellicht meer tijd nodig. Een sessie duurt normaal 60 minuten, maar soms kan dat teveel of juist te weinig zijn. Hoe we de frequentie en duur inrichten stemmen we af op wat we tegenkomen en voor jou het beste werkt.

MEDEDELINGEN EN VOORWAARDEN

Een aantal zaken is van belang ter overweging:

  • Ik werk vooral online via Zoom
  • Ik begeleid volwassenen vanaf 21 jaar
  • Bij een no-show bij een gratis kennismakingsgesprek, vervalt deze en is een nieuwe kennismaking een betaalde sessie
  • De betaling vindt plaats voor aanvang van de volgende afspraak
  • Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak kosteloos verzetten
  • Je kunt tot 48 uur van te voren je afspraak kosteloos annuleren
  • Mijn sessies zijn niet bedoeld om therapie door een psycholoog of psychotherapeut, of een medische behandeling van welke aard dan ook te vervangen. Persoonlijke ontwikkeling en de implementatie van adviezen is altijd de verantwoordelijkheid van de client.
  • Indien de client onder medische begeleiding staat, legt de client uitdrukkelijke toestemming voor om workshop, training, opleiding, coachtraject te mogen volgen.

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid
Cookiebeleid

Meer zelfvertrouwen en balans

Ik ben zeer cognitief ingesteld, en van de generatie die hulp inroepen van een therapeut als taboe beschouwt. Hierdoor kijk ik met enorm veel scepsis naar het werk van een therapeut. Mijn scepsis ebde reeds na twee sessies weg omdat ik daadwerkelijk resultaat zag: mijn angsten verdwenen, ik kon opnieuw slapen, ik leerde in contact te komen met de gevoelswereld binnen in mij, waardoor ik stilaan (met vallen en terug opstaan) mijn automatisch gedrag als impuls op bepaalde triggers leerde herkennen en aanpakken.

Vandaag kan ik zeggen dat ik mijn zelfvertrouwen en zelfwaarde, mijn balans tussen werk-privé, alsook mijn balans tussen cognitief en gevoelswereld, heb teruggevonden met de intentie om er verder aan te blijven werken. Ik zou dit niet kunnen bereikt hebben zonder de professionele en warme aanpak van Nikki.

Haar is niet zoals andere therapeuten; niet gericht op het onderzoeken en verklaren van zaken uit het verleden met de intentie om mijn gedrag vandaag te bepalen door hier cognitief op te werken. Maar in het helen van trauma’s (ook al is dit een groot woord, het gaat ook om kleinere kwetsuren die geleid hebben tot bepaald gedrag vandaag). Het helen van het trauma legt de focus terug op het “zelf” in mij die in regie is van wat er gebeurt, die controle neemt over hoe ik mij gedraag.

Nikki is zeer professioneel in haar aanpak. Ze gelooft in wat ze doet, ook al is het een stuk tegen de stroom in van onze maatschappij. Ze is bijzonder goed in wat ze doet : via IFS pakt ze de echte issues aan, zonder dat je het gevoel krijgt dat ze dat doet. Er zit een duidelijk traject in. Bovendien is ze ook als mens een hele warme persoonlijkheid die zich echt helemaal geeft en die extra mile ervoor over heeft om haar klant te zien groeien. Ze is ook eerlijk en zal je vertellen als ze aanvoelt dat het niet lijkt te werken.

J te W (man, 50 jaar, BE)

TIPS

  • breinintegratie mindfulnes

Breinintegratie oefeningen

Oefeningen voor breinintegratie die als doel hebben dat er meer balans komt tussen in beide hersenhelften en tussen de sympathische en parasympathische zenuwstelsels. Te gebruiken bij stress, trauma, depressie, maar ook als je wat [...]

  • Trauma Regulatiemeditatie

Regulatie meditatie (25 minuten)

Deze langere meditatie begeleid je in het vinden van emoties en lichamelijke ongemakkelijke sensaties, deze te doorvoelen om ze vervolgens te reguleren. Met reguleren wordt bedoeld dat je je zenuwstelsel tot rust kunt brengen, [...]